Winst voor keukenhuis lemmer dames dubbel

De concurrentie in de Hoofdklasse is moordend dit seizoen. Bij elke wedstrijd wordt er voor elk punt gestreden. Zo was de confrontatie tussen Novum en BV Lemmer 1 geen uitzondering ,zondag 18 november.

In Groningen hadden de heren het zwaar. Tijdens hun dubbel kwamen Peter Dijkstra en Erwin van de Hoeve niet door het defensieve spel van hun tegenstanders heen. Er werd wel goed gespeeld maar het afmaken bleek lastig. De dames prikte wel door de verdediging. Met een aanvallend spel legde Anouk Maatman en Jeanette Bouma hun wil op het spel.

Tijdens de enkels weer meer kansen voor de dames dan voor de here. Toch wist Peter een sterke partij neer te zetten en liet de tegenstander zwoegen voor de punten. Anouk was uiteindelijk de enige die de wedstrijd winnend wist af te sluiten. Met haar bekeken spelletje weet ze ondanks haar leeftijd menig ervaren tegenstander te verslaan.
Met de mixpartijen moesten de Lemsters weer proberen de stand gelijk te trekken.
Jeanette en Peter speelden een prima partij waarbij de tegenstander weinig in te brengen had. Petra Lok en Erwin stuitte op meer tegenstand. In een spannende gelijkopgaande drie setter waren zij net de minst gelukkige. Met miniem verschil werd er verloren waarmee de eindstand op 5-3 voor Novum kwam.

Eerst volgende wedstrijd is een thuiswedstrijd op 9 december. Hierin gaat BV Lemmer op voor de revanche tegen Amor