Daar wordt je nou warm van… Badminton

Het eerste toernooi al weer van het jaar en Badminton Vereniging Lemmer neemt er met 11 badmintonspelers aan deel. Luca Boonstra voor de 2emaal in de hoogste categorie ingedeeld en niet van de vloer geveegd. Op zich een prestatie, maar niet voor de prijzen. Lucas Knobbe in de A categorie kon goed meekomen in de groep, maar ook hij kwam wat net punten te kort voor de 3eplaats.

Jimte Knobbe vorige keer in de prijzen en omhoog geschoven in de B categorie, kwam goed uit de voeten en wist zich kranig te weren. Arend van der Zaag als enige van lemmer in de D groep wist knappe shuttles te plaatsen, maar was ook afhankelijk van zijn mede en tegenspelers en die gaven hem geen kans om veel punten te scoren.

Quirine van Iddekinge in de E groep, was meer een gezelligheidstoernooi aan het spelen. Iets te lief af en toe. Imre Gerssen wist exact wat hij moest doen, hoekjes en gaatjes zoeken waren voor hem geen probleem. Patrick de Jong in de A poule, was ook goed op dreef, iets pittiger spelen de volgende keer mag wel. Dat moet ook wel, want hij werd 1ein zijn categorie. Dus hij gaat een stapje hoger op. Hidde van der meer in Categorie B kwam goed mee in de middenmoot.

Tjeerd Groenhof gaat ook met sprongen vooruit, hij moet nog even aan de service werken en de veldverdeling. In categorie B heeft hij een mooi plekje. Tjalling Visser had zijn dag, Vlekkeloos sloeg hij ieder van de baan. Met alle partijen gewonnen werd hij 1ein poule B. Jesse Pama had de verrassing van de dag, hij scoorde de 3eprijs in poule A. Weer keurig gedaan. En dat zo maar met een vreemd geleend racket. Daar wordt je nou warm van.

De jeugdspelers van DIJKSTRA SCHOENEN hebben een uitstekende staat van dienst achtergelaten. Trots zijn de ouders en begeleiding van de Badminton Vereniging Lemmer.