Een happy end……

Het laatste regiotoernooi van het seizoen was al weer aan de orde. Deze keer werd het gehouden in Workum. Met een groep van 11 jeugdspelers van Badminton Vereniging Lemmer stonden we klaar in de sporthal. Iedereen was weer ingedeeld op zijn/haar niveau. Iedere wedstrijd kreeg men een andere medespeler toegewezen en andere tegenstanders.

Bij een paar spelers zag je duidelijk het verschil vanaf de laatste trainingen. Een goede service is vaak het halve werk. Nog iets te veel werd er geaaid tegen de shuttle, maar je zag de spelers nu vechten voor hun punten. En glunderen als ze een punt maakten met enkel hun service. Natuurlijk waren ze afhankelijk van hun medespelers, dat kon deze keer nogal behoorlijk verschillen. Diegene die juist de vorige keer in de prijzen vielen waren een poule hoger ingedeeld, zij kwamen goed uit de verf. Ze konden juist goed meekomen. Als je een beetje gevorderde speler naast je hebt of tegenover je, dan kun je plots zo maar wat leren.

De wedstrijd kan dan een beetje feller worden. Bijzonder trots op onze jongste spelers, zij laten zich deze keer niet van het veld slaan en weten zich kranig te weren. Je geniet als je de kinderen bezig ziet, ze lachen en hebben plezier in hun sport. De prijzenregen viel deze keer bij Imre Gerssen. Hij werd 3e in de D poule vandaag. Ook mocht hij de seizoensprijs in ontvangst nemen, dat was de 1e prijs in de D poule. Lucas Knobbe had de seizoensprijs in de B poule en werd daarmee 2e. Dan was er nog een gigantische verengingsbeker te winnen ook over het hele seizoen deze ging naar Ijlst. Badminton Vereniging Lemmer werd 5e. Dat is zeker niet slecht, gezien wij veel nieuwe leden hebben meegenomen naar dit toernooi.

Deze spelers gingen het hele seizoen dan ook met sprongen vooruit. Iedereen kreeg een vaantje mee als herinnering van deelname aan het regiotoernooi. Voor de spelers gesponsord door DIJKSTRTA SCHOENEN al met al een happy end.