Elk punt belangrijk voor Keukenhuis Lemmer 1

De strijd binnen de competitie is heftig dit jaar. De krachtsverschillen tussen de eerste 5 teams zijn klein. Zo is elk punt goud waard. Zondag 27 streed Keukenhuis Lemmer 1 tegen Novum 1 voor wat het waard was.

Het herendubbel van Tjeerd Brandes en Peter Dijkstra kwam flitsend uit de startblokken. De verdediging leek op orde en ook aanvallend werd er veel gescoord. Winst in twee sets de heren. Het damesdubbel maakte het verlies in de eerste set goed. Na tactische aanwijzingen ging het dubbel van Jeanette Bouma en Anouk maatman beter lopen. Hiermee verdienden zij dan ook de winst in de overige twee sets.

In de enkelpartijen kwam Lemmer echter onder zwaar vuur te liggen. De dames Anouk en invalster Melinda Dorr vochten beiden een drie setter uit. Helaas trokken ze beiden nipt aan het kortste eind. Ook Randy Matitawear kon de winst niet binnen halen. Alleen Tjeerd wist in zijn enkelpartij het spel te controleren. In de twee sets was de winst voor hem.

Met een tussenstand van 3-3 ging Lemmer 1 de gemengddubbels in. Door het ontbreken van Petra Lok, dit keer twee gelegenheid duo’s. Randy en Jeanette en Peter en Melinda. Beide teams kwamen helaas te kort waardoor de winst voor Novum was.

Zondag 3 februari staat koploper Bahosa op het programma te Hoogezand.