Keukenhuis Lemmer 1 pakt de winst

De eerste winst voor Keukenhuis Lemmer 1 is binnen. Zondag 30 september werd dit resultaat behaalt in een thuis wedstrijd tegen Meteor uit Veendam.

In de dubbel partijen werd er zo wel bij de heren als bij de dames sterk gespeeld. Op speels gemak haalde Tjeerd Brandes en Peter Dijkstra de winst binnen. De dames, Jeanette Bouma en Anouk Maatman, moesten in de eerste set nog een achterstand wegpoetsen. Maar pakte toch in twee sets de partij.

Tijdens de enkelpartijen werd er een verlies puntje geleden. Tjeerd vond niet de juiste diepte om de winst veilig te stellen. In drie sets ging hij onderuit. Ook Petra Lok en Peter Dijkstra speelden drie set. Peter maakte het wel heel spannend. Met steeds een puntje achterstand verschil kwam hij in de derde set in de verlenging. Pas op 27-25 werd het verschil gemaakt door Peter. Petra hield de marge wat ruimer. Anouk  had een makkie. Met 21-7 en 21-3 bepaalde zei het spel.

De beiden mix-partijen werden ook prooi voor Lemmer. In een snelle pot waren Petra en Tjeerd binnen no-time klaar. Peter en Jeanette hadden iets meer tijd nodig maar speelde het spelletje slim uit.

Een 7-1 overwinning mag Lemmer 1 bijschrijven, een knappe prestatie. Zaterdag 6 oktober speelt Lemmer in Hoogkerk tegen BC Go.