Keukenhuis Lemmer 1 verslaat koploper!

Nu dat de return wedstrijden zijn begonnen , start Keukenhuis Lemmer 1 meteen met een verrassing. Waar de uitwedstrijd tegen koploper Amor verloren werd met 6-2. Pakte de Lemsters nu thuis de winst met dezelfde cijfers.

Met de rentree van Erwin van de Hoeve binnen het team, kon het vertrouwde herendubbel duo worden ingezet. Peter Dijkstra speelde samen met Erwin hun vertrouwde spelletje. Hierdoor konden ze onder de druk van de tegenstanders uitkomen en zelf de winst binnen halen. Het damesdubbel ,Anouk Maatman en Jeanette Bouma, speelde een knappe partij. Helaas net 1 foutje te veel waardoor er verloren werd met miniem verschil.

Gedurende de enkelpartijen lag de verwachting dat het jongere Amor hier de punten zouden pakken. De heren Erwin en Peter bleken echter slimmer te spelen en ook over de langere adem te beschikken. Beiden pakten de winst.

Ook Anouk Maatman dreef haar tegenstander tot het uiterste. In drie sets moest Anouk blijven afwisselen om onder het aanvals geweld uit te komen. Met haar scherpe drops maakte zij uiteindelijk het verschil. Petra Lok moest de winst aan haar voorbij laten gaan.

Bij de gemengddubbels werd het nog heel spannend bij Jeanette en Peter. Zij wisten pas in de verlenging tijdens de derde set het verschil te maken. Door twee vlijmscherpe services van Jeanette kon de winst bij geschreven worden. Eerder hadden Erwin en Petra ook al in hun vertrouwde opstelling de tegenstanders het nakijken gegeven.