Glow in the dark toernooi

Voor de eerste keer werd er een Glow in the dark badmintontoernooi georganiseerd voor de jeugdleden van Badmintonvereniging Lemmer.

Omdat we maar beperkte tijd hadden om alles op te zetten, kwamen er wat jeugdleden eerder naar de sporthal om daar zo’n 200 glow sticks te “knakken” om het lichtgevend te maken. 2 “blacklight” lampen die we kregen van leden werden in de opslagruimte opgewarmd.

Zodra onze voorgaande sport uit de hal was, werd alle snel naar instructies op zijn plaats gezet. Glow sticks werden over de vloer verspreidt en door de badmintonnetten geregen voor een mooi effect.

Discolampen en laserprojectors maakten de boel af. De jeugdleden hadden hun sportoutfit aangepast om goed op te vallen in het donker. De lichten gingen bijna allemaal uit (i.v.m. veiligheid niet allemaal) en het effect was daar. Speciale badmintonshuttles met verlichting werden ingezet tijdens het toernooi. Elke ronde een andere speler. En een lol dat we hadden. Even weer wat anders.

Na afloop werden de punten geteld en de prijzen uitgereikt. Ook qua outfit waren er leuke prijsjes. Daarnaast was er nog een prijs te winnen, wie er de meeste glow sticks kon verzamelen. Dat was dan weer snel opgeruimd. De light sticks mochten mee naar huis genomen worden. Zo had de jeugd er nog even plezier van. Al met al zeer geslaagd.