Keukenhuis Lemmer 1 sluit het jaar goed af!

Keukenhuis Lemmer 1 is op het moment lekker op dreef. Na winst op de koploper vorige week, reisde het team vol vertrouwen af naar Veendam. Hier namen zij het op tegen het jonge team van Meteor.

Het verschil in ervaring is dan ook al gauw te merken in de dubbelspelen. Het herendubbel Tjeerd Brandes en Peter Dijkstra kwam dan ook geen enkele moment in de problemen. Ook het damesdubbel, een mooie combinatie voor Lemmer met de jeugd en de ervaring in de vorm van Anouk Maatman en Jeanette Bouma. Regelmatig stuurde zij hun tegenstanders het bos in en haalde de winst ook eenvoudig binnen.

Het verschil bij de dames uitte zich ook tijdens de enkelpartijen. Zowel Anouk als Petra Lok hadden geen kind aan hun tegenstander. Bij de heren echter zwaar bevochten partijen. De partijen van zowel Tjeerd als Peter werden beslist in drie sets. Tjeerd kwam hier als winnaar uit de bus en revancheerde zich. Peter trok helaas aan het kortste eind.

Bij de gemengddubbels weer een bekend beeld. Zorgvuldig wordt er een tactiek bepaald en consequent uitgevoerd door de Lemsters. Hierdoor ook geen problemen tijdens deze partijen. Een 7-1 uitslag kan weer worden bijgeschreven en met goede moed kan er volgend jaar gestart worden met het vervolg van het seizoen. 5 januari zal er dan gespeeld worden in Hoogkerk tegen BC Go.