Nipt verlies voor Keukenhuis Lemmer 1

De tweede wedstrijd voor badmintonteam Keukenhuis Lemmer 1 was wederom een uitwedstrijd. Nu werd er op zondag 22 september afgereisd naar Veendam om daar de krachten te meten met Meteor.

Tijdens de dubbels bleek het verschil tussen beiden team al klein. Helaas gingen de partijen voor Lemmer beiden nipt verloren. De dames Petra Lok en Jeanette Bouma deden dit nog in drie sets. Waarbij de heren Peter Dijkstra en Joris van Veen nipt in twee sets verloren.

Bij de enkelpartijen trad Erwin van de Hoeve weer aan. Na een lange tijd van blessureleed pakt hij de draad nu weer op. Helaas, het gebrek aan wedstrijdritme en snelheid brak hem nu eerst op. Joris  speelde in zijn enkelpartij een drie setter. Met kansen over en weer, was het uiteindelijk Joris die 4 matchpunten overleefde en de winst afsnoepte.

De dames vochten hard voor hun punten tijdens de enkelpartijen. Jeanette laat toch al vaak goede dingen zien. Nu nog wat meer geloof en de winst is volgende keer binnen. Petra beet zich vast in haar partij. En als een echte pitbull lied zij niet meer los. In drie sets was de winst voor haar.

Bij de laatste partijen, de mixen. Ook weer punten deling. Joris en Jeanette lieten een prima partij zien, maar kwamen net te kort. Het vaste duo Petra en Erwin toonde hun waarde weer voor het team. In twee sets haalde zij de winst binnen.

Het team is nog een beetje zoekende naar de juiste opstellingen en formaties. Dus het zal af en toe een beetje punten sprokkelen zijn om daarna bij de returns toe te slaan. Donderdag speelt Lemmer de eerste thuis wedstrijd tegen LBC.